×

Flavin7 Floressence Synbiotic

 • -20 %
TRANSPORT GRATUIT
Flavin7 Floressence Synbiotic

Flavin7 Floressence Synbiotic

Brand: Vita Crystal
564 lei  451 lei (TVA inclus)
Reducere 20 %   

Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
Telefon Vitafarma
Plata si Transport

Livrarea produsului Flavin7 Floressence Synbiotic se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Flavin7 Floressence Synbiotic

Sistemul imunitar este sistemul de apărare al organismului, constituit din totalitatea celulelor, țesuturilor și organelor implicate în combaterea unui posibil antigen.
În corpul nostru există mai mult bacterii decât celule umane. Asta înseamnă 300-700 de tipuri de bacterii, de ordinul miliardelor, pe piele, în gură, în tractul intestinal.
Sistemul ecologic format din microorganismele care trăiesc în corpul uman este microbiomul. Microbiomul joacă un rol cheie în metabolismul flavonoidelor, respectiv în variabilitatea individuală a metabolizării acestora.

Sarcinile unei flore intestinale sănătoase:

 • Producerea de enzime, digestia nutrienților, absorbția eficientă a oligolementelor
 • Producerea de substanțe immune (70%), efect de menținere și de regenerare a sistemului imunitar
 • Producția vitaminelor K și B

Protecția și regenerarea celulelor mucoasei
 • Probioticele sunt acele bacterii și ciuperci care ajung vii în colon, prin cavitatea bucală. Acolo are loc colonizarea și îndeplinesc o funcție utilă pentru gazdă. Cu alte cuvinte, acestea sunt suplimente microbiene vii care îmbunătățesc starea corpului prin echilibrarea florei intestinale.

Aveți o dispoziție proastă? 
 • 90% din serotonină, unul din hormonii principali ai fericirii, se produce în tractul digestiv (prin intermediul celulelor entercromaffin). Cantitatea ei depinde și de numărul și calitatea florei intestinale. Serotonina introdusă pe cale orală nu are efect direct asupra sistemului nervos central, deoarece este incapabilă  să traverseze pereții  vaselor de sânge. Chiar dacă este  administrată intravenos, este ineficientă,  deoarece nu traversează bariera hematoencefalică. 

Flora intestinală este afectată semnificativ de abundența de clor și fluorid de natriu din apa de la robinet, de tratamentele cu antibiotice, fumat, consum de alcool, alimente picante și grase, respectiv de stresul fizic și mental. În zilele noastre, mâncăm mult mai multe alimente sintetice, pline de conservanți și coloranți decât au consumat bunicii noștri. Pe de altă parte aceste alimente tind să hrănească bacteriile dăunătoare, care încep să se prolifereze rapid și echilibrul florei intestinale sănătoase se poate răsturna din nou.

Prebioticele sunt ingrediente alimentare care nu sunt afectate de enzimele digestive ale tractului gastro-intestinal superior și, prin urmare, sunt capabile să ajungă sub formă neschimbată în colon, unde pot stimula înmulțirea bacteriilor benefice.
De ce unii oameni au mai multe beneficii de protecție cardio-vasculară din consumarea alimentelor bogate în flavonoide decât alții? Complexul flavonoid este un supliment alimentar prebiotic util, care prin capacitatea sa antimicrobiană selectivă stimulează bacteriile probiotice și inhibă bacteriile patogene. Flora intestinală sănătoasă intensifică efectul cardioprotectiv și de reducere a tensiunii arteriale.
S-a observat că la pacienții cu probleme de colon scad simptomele de diaree după utilizarea probioticelor și prebioticelor.
Sinbioticele sunt o combinație de probiotice și prebiotice , sunt formule care combină efectele benefice ale celor doi factori. 


Floressence optimizează procesele digestive și ne poate ajuta în cazul unor tulburări digestive, inflamații  intestinale, candidoze, respectiv în cazul efectelor secundare ale utilizării de antibiotice.

 

FLORESSENCE SINBIOTIC PREMIUM conține:

 • Complexul flavonoid este un supliment alimentar prebiotic util, care prin capacitatea sa antimicrobiană selectivă stimulează bacteriile probiotice și inhibă bacteriile patogene
 • Ciklodextrina - absorbție mai eficientă cu 10-20 de ori
 • Zinc + Quercetină - tehnologie Ionoforă . Datorită proprietăților sale ionofore, quercetina este capabilă să transporte ionii de zinc peste membrana celulară. Acest lucru are un rol important, deoarece enzima necesară pentru replicarea virusului poate fi oprită de zincul introdus în celulă (așa numitul intracelular). Ca urmare, virusul nu se poate replica singur.
 • GLABRIDIN - flavonoid Premium. Pe lângă efectul său antioxidant, glabridina este eficientă în tratarea simptomelor dispepsiei funcționale inhibând creșterea Helicobacter pylori, are efect antiulcer și antiinflamator. Pe scurt, este suplimentul perfect la matrixul unei substanțe active simbiotice.
 • De 6 ori mai multe bacterii benefice (decât în BiosaFlora) care, datorită rezultatelor tehnologice, are o eficiență de 100 x mai mare.

Compoziţie: extract din fructe, Flavin7 (suc de struguri roşii, suc de mure negre, suc de cireşe negre, suc de coacăze negre, suc de soc, suc de prune,suc de porumbe), CD-polidextrină, colorant:Vitis Red 4P-WS(antocianină 4%), acetat de zinc(30%),extract de Sophora-Japonica L.(Quercetin 98%), Glycyrrhizia glabra(Glabiridin 40%), îndulcitor Stevie(Steviol-glicozid), extract de plante medicinale VitaBiosa(apă, melas) extract din 19 plante medicinale 0,5%(anason, busuioc, fân grecesc, urzică, mărar, angelica, fenicul, soc, ghimbir, hașmaciucă, oregano, pătrunjel, mentă piperiță, mușețel, rosmarin, salvie ,lemn dulce, ciuboțica cucului, ienupăr), culturi bacteriene(B.lactis, B.longum, L.acidophilus, L.casei, L.Rhamnosus, L.Salivarius, LC. Lactis, S.Thermophilus). 500 de ml de produs conține 33 de milliarde de microorganisme vii.

Mod de administrare: 20 ml pe zi, după mese.

Testimoniale Flavin7 Floressence Synbiotic

Adauga testimonial