×

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 2 x 120 capsule

  • -20 %
TRANSPORT GRATUIT
Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 2 x 120 capsule

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 2 x 120 capsule

Brand: Vita Crystal
1081 lei  865 lei (TVA inclus)
Reducere 20 %   

Adauga la favorite
sau
Doresti informatii suplimentare
Telefon Vitafarma
Plata si Transport

Livrarea produsului Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 2 x 120 capsule se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

Descriere Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 2 x 120 capsule

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 

Olimpiq SXC250% este conceput special pentru afectiuni diabetice.

Olimpiq Jubileum SXC SL  este un produs natural fiind recomandat ca adjuvant in diabet, ajuta la refacerea tesutului pancreatic si totodata la  cresterea imunitatii.

Inulina joaca un rol important in facilitarea patrunderii glucidelor la nivel celular, scazand astfel concentratia acestora in sange. Are loc modificarea valorii glicemiei.

Procesul de diferentiere a celulelor stem este influentat de mai multi factori. Anumite substante au capacitatea de a determina diferentierea anumitor tipuri de celule, inhiband formarea altor celule.

Un nivel crescut constant al glicemiei, precum si simptomele complicatiilor asociate diabetului demonstreaza faptul ca apar deteriorari la nivel celular si al organelor, insotite de o capacitate redusa a acestora de regenerare. In aceasta situatie organismul nostru are nevoie de o rezerva crescuta de celule stem.

Olimpiq Jubileum SXC SL 250% , prin substantele active din compozitie, cu rol in ameliorarea calitatii vietii diabeticilor si asigurarea unei glicemii echilibrate, are un rol de neegalat in tratamentul diabetului. Prin impiedicarea aparitiei complicatiilor din cadrul ambelor tipuri de diabet zaharat, respectiv ameliorarea capacitatii regenerative a organismului, aceste complicatii pot fi evitate. 

Mod de administrare: Componentul XCell ( Protector de celule stem - flacon inscriptionat cu A) se va administra cu 30 -60 minute inainte de StemX ( Stimulator de celule stem - flacon inscriptionat cu B), cate 1 capsula din fiecare produs la 1-2 zile, iar la nevoie si la recomandarea specialistului, cate 2 capsule pe zi.

Inulina este un compus polizaharidic aflat in compozitia a numeroase plante cum ar fi topinamburul (Helianthus tuberosus). In pofida gustului sau dulce, inulina difera de zahar, deoarece  pe intreg parcursul tractului digestiv, organismul nu dispune de enzime care ar putea metaboliza inulina. Inulina este - pe de o parte - o substanta de natura fibroasa hidrosolubila, nedigerabila, cu proprietati prebiotice. Prin influentarea pozitiva a florei bacteriene intestinale, are un efect de scadere a nivelului glcemiei, prin echilibrarea proceselor de absorbtie si descompunere a carbohidratilor.

Papadia are rol in favorizarea metabolismului hepato-biliar si scaderea glicemiei. Are rol important in prevenirea aparitiei retinopatiei diabetice si a altor complicatii ale diabetului. Principiile active ale papadiei sunt: flavonoide, triterpene, principii amare, taraxacina, inulina, vitamina D, in compozitia frunzelor vitaminele A, B si C, in radacini saponine, respectiv intreaga planta are un continut ridicat in potasiu.

Testimoniale Olimpiq Jubileum SXC SL 250% 2 x 120 capsule

Adauga testimonial