×

Stonebreaker 100 capsule

Stonebreaker 100 capsule

Brand: Vita Crystal

108 lei

 • Adauga la favorite
  sau
  Doresti informatii suplimentare
  Telefon Vitafarma
  Plata si Transport

  Livrarea produsului Stonebreaker 100 capsule se face prin curier rapid, iar plata se face ramburs la primirea coletului.

  Descriere Stonebreaker 100 capsule

  STONEBREAKER 100 CAPSULE

  Stonebreaker este un supliment cu proprietati benefice in reducerea riscului de litiaza urinara si inhibarea cresterii calculilor urinari. De asemenea, stimuleaza secretia de bila, contribuind la eliminarea calculilor biliari si are un efect analgezic.

  Chanca Piedra este o planta perena originara din valea Amazonului si alte regiuni cu paduri tropicale, folosita cu succes de-a lungul timpului pentru favorizarea eliminarii calculilor urinari si biliari.

  Dr. Wolfram Wiemann din Nürnberg, Germania, a tratat cu succes peste 100 de pacienti cu litiaza renala folosind Chanca Piedra din Peru. In urma terapiei, 94% dintre bolnavi au eliminat calculii urinari in decurs de 1-2 saptamani.

  Un studiu din 2002, efectuat de cercetatorii din India, a demonstrat ca planta stimuleaza secretia biliara prin cresterea sintezei acizilor biliari. De asemenea, are efect hepatoprotector si antihepatotoxic.

  In cazul copiilor cu hepatita acuta, tratati cu aceasta planta, functia hepatica s-a normalizat in doar 5 zile.

  Un alt domeniu de cercetare a relevat efectul analgezic al plantei, acesta fiind de 7 ori mai intens decat cel al aspirinei.

  Deoarece Stonebreaker are actiune antispastica si miorelaxanta, administrarea sa este contraindicata in timpul sarcinii.


  Compozitie per 3 capsule:

  • Phyllantus amarus - 450 mg
  • Polifenol - 4.98 mg
  • Flavonoid - 3.48 mg


  Mod de administrare: Se recomanda administrarea a 3 capsule de 1 sau 2 ori pe zi.


  Stonebreaker scade riscul litiazei urinare si inhiba cresterea in volum a calculilor urinari.
  Stimuleaza secretia de bila, favorizand astfel eliminarea calculilor biliari.
  Are efect analgezic.

  Chanca Piedra este o planta perena, originara in valea Amazonului si in alte regiuni de paduri tropicale, unde a fost folosita cu succes, de multa vreme, pentru favorizarea eliminarii calculilor urinari si biliari.

  Comanda produsele Vita Crystal la cel mai bun pret garantat!

  Testimoniale Stonebreaker 100 capsule

  Adauga testimonial